عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران: هنرمندان موسیقی نواحی به نوعی تجلی هویت فرهنگ بزرگ ایران به شمار می روند


دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران: هنرمندان موسیقی نواحی به نوعی تجلی هویت فرهنگ بزرگ ایران به شمار می روند

 دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران:  هنرمندان موسیقی نواحی به نوعی تجلی هویت فرهنگ بزرگ ایران به شمار می روند

 

دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران؛ هنرمندان موسیقی نواحی ایران از شریف‌ترین، مهربان‌ترین و محبوب‌ترین اعضای یک پیکرِ قامت استوار ایران کهن و عزیز همه ما هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آزادشهر، دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد،گفت: موسیقیدانان این جشنواره، نوادر روزگار ما هستند و به نوعی تجلی هویت فرهنگ بزرگ ایران به شمار می روند.

محمدعلی مرآتی اظهارداشت: موسیقی در خالص‌ترین وجوه خود، یکی از شئون رفتاری انسان به‌شمار می‌رود و شکل‌گیری این پدیده فرهنگی بدون مقوله انسان‌شناسانه میسر نیست.

وی گفت: هنرمندان موسیقی نواحی ایران از شریف‌ترین، مهربان‌ترین و محبوب‌ترین اعضای یک پیکرِ قامت استوار ایران کهن و عزیز همه ما هستند.

مرآتی ادامه داد: موضوع جشنواره پانزدهم، «ایران فرهنگی؛ سنت‌های قومی در گفتمان موسیقایی جهان اسلام» بود و در جشنواره امسال کلیدواژه‌های مهمی وجود داشت که از ایران فرهنگی به‌ عنوان یکی از سرزمین‌های کهن با آیین صلح و دوستی در کنار همسایگان و همه ملت‌ها، سخن می‌گفت و کلید واژه‌ مهم دیگر، حوزه بزرگ جهان اسلام بود که هر دوی این واژه‌ها برای جشنواره پانزدهم، اعتبار بین‌المللی به همراه می‌آورد و وظیفه دست‌اندرکاران این رویداد بزرگ موسیقایی را سنگین‌تر می‌کند.

وی یادآور شد: جشنواره پانزدهم با حضور ۲۰  استان در یک فراخوان عمومی و دعوت از حدود ۱۰۰ موسیقیدان حرفه‌ای و پیشکسوت، کار خود را، ۲۳ آبان در تالار زیبای فخرالدین اسعدگرگانی آغاز کرد و این هنرمندان به همت شورای سیاستگذاری و هیات انتخاب آثار و گروه‌های جشنواره پانزدهم، انتخاب شده‌اند.

مرآتی ادامه داد: در بخش بین‌الملل شاهد حضور چهار کشور ترکیه، تاجیکستان، ازبکستان و افغانستان بودیم که دست تک تک این همسایگان را به مهر و دوستی می‌فشاریم.

دبیر جشنواره موسیقی نواحی ایران گفت: بخش پژوهش جشنواره نیز با دعوت از ۱۰ پژوهشگر برجسته متخصص موسیقایی اقوام با موضوع اصلی جشنواره در ابعاد مختلف در کارگاه‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفت که نتیجه و تحلیل این رویداد پژوهشی در ماه‌های آینده در کتاب جشنواره منعکس خواهد شد.

 

 


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه بعلاوه ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  فروردین 1404  »    >
شیدسچپج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 2
بازدید ماه:302
بازدید سال:302
بازدید کل:2461947