عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری سلامت در استان گلستان


برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری سلامت در استان گلستان

نشست تخصصی گردشگری سلامت توسط شورای پژوهشی و معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با موضوع عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت بر اساس مکتب طب ایرانی برگزار شد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، این نشست تخصصی امروز چهارشنبه 23 آذرماه 1401 با حضور یاسر قندهاری معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان، مجید رمضانی‌فر دبیر شورای پژوهشی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و جمعی از فعالان و جوامع حوزه گردشگری در کاخ‌موزه گرگان برگزار شد.
دکتر حمیدرضا توسلی پژوهشگر طب سنتی و تاریخ پزشکی و عضو هیئت‌علمی و دکتر حمیدرضا رستمانی متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی استان از سخنرانان تخصصی این نشست بودند.
پتانسیل بالای گلستان برای جذب گردشگران سلامت/ برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری سلامت در استان
معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در این نشست تخصصی گفت: استان گلستان دارای نقاط قوت زیادی ازجمله پزشکان متخصص، مناطق درمانی طبیعی، شرایط جغرافیایی و جوی مساعد، همسایگی با كشورهای آسیای میانه برای جذب گردشگران سلامت است.
یاسر قندهاری اضافه کرد: گل‌فشان‌های استان گلستان به‌عنوان یکی از جاذبه‌های بی‌نظیر که کمتر موردمطالعه قرارگرفته می‌توانند ظرفیت مناسبی در مبحث توریسم درمانی باشند.
وی تأکید کرد: باید با سرمایه‌گذاری هرچه بیشتر در این حوزه و حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جذب گردشگران حوزه سلامت را به استان افزایش داد.
معاون گردشگری استان گلستان خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در حال پیگیری و برنامه‌ریزی بحث گردشگری سلامت به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های استان است و با برگزاری نشست‌های تخصصی و کارشناسی با دستگاه‌های اجرایی مرتبط به دنبال توسعه گردشگری سلامت در استان هستیم.
وی تصریح کرد: با توسعه این نوع از گردشگری در استان و ایجاد مجموعه‌های قوی گردشگری سلامت در سطح استان، چرخه اقتصادی مناسبی در بخش‌های مختلف حوزه گردشگری ازجمله دفاتر خدمات مسافرتی. مجموعه‌های اقامتی و پذیرایی، راهنمایان گردشگری و... شکل می‌گیرد.
قندهاری در ادامه گفت: رونق گردشگری سلامت در استان سبب جذب گردشگر و در پی آن ارتقا سطح دانش و آگاهی مردم، سلامتی جامعه، رونق بازار گیاهان دارویی و طب سنتی و صادرات آن را به داخل و خارج از کشور شده و از سویی موجبات رشد اقتصادی را فراهم خواهد ساخت‌.
وی یادآور شد: اکنون هشت شرکت خدمات مسافرتی در استان گلستان دارای گواهینامه حرفه‌ای گردشگری سلامت هستند که به‌منظور اخذ ویزای درمان و ورود گردشگران درمانی با بیمارستان‌های دارای مجوز پذیرش بیماران بین‌الملل(Ipd) همکاری می‌کنند.
مکتب طب ایرانی مکتبی سلامت‌محور است
در ابتدای این نشست تخصصی متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: مکتب طب ایرانی مکتبی سلامت‌محور است و ازاین‌جهت به امر پیشگیری توجه ویژه‌ای دارد. این طب کل‌نگر است و به همه ابعاد وجود انسان توجه می‌کند.
دکتر حمیدرضا رستمانی تصریح کرد: گردشگری سلامت یکی از ظرفیت‌های اصلی و اساسی حوزه گردشگری در جهان محسوب می‌شود که گردش مالی آن بالای ۱۵۰ میلیارد دلار در سال است.
وی تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید بستر بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های طب سنتی و ایرانی را فراهم آورند تا ضمن معرفی این طب فاخر زمینه جلب و جذب گردشگران را به کشور فراهم سازند.
درمانگری بومی غنی استان گلستان پتانسیلی برای توسعه گردشگری سلامت
در ادامه این نشست پژوهشگر طب سنتی و تاریخ پزشکی و عضو هیئت‌علمی نیز عنوان کرد: گلستان مجموعه کاملی از تعادل یابی را بر اساس مزاج برخوردار است و چهار مزاج پایه را در این استان شاهد هستیم.
دکتر حمیدرضا توسلی خاطرنشان کرد: استان گلستان با توجه به برخورداری از تنوع اقوام به لحاظ درمانگری بومی غنی است که با توسعه گردشگری سلامت، گردشگران می‌توانند با سفر به گلستان این ویژگی را در دسترس داشته باشند.

 برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری سلامت در استان گلستان

 



بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه منهای ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  فروردین 1404  »    >
شیدسچپج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 2
بازدید دیروز: 2
بازدید ماه:305
بازدید سال:305
بازدید کل:2461950