Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ostangolestan1/public_html/azadshahr/engine/classes/templates.class.php on line 211 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ostangolestan1/public_html/azadshahr/engine/modules/sitelogin.php on line 103
صفحه نخست > اخبار ادارات شهرستان > استفاده از دستگاه جدید Happy Seeder برای کشت مستقیم گندم در بقایای شالی در شهرستان آزادشهر
استفاده از دستگاه جدید Happy Seeder برای کشت مستقیم گندم در بقایای شالی در شهرستان آزادشهر2 آذر 1399. نويسنده: جهاد |
با توجه به تامین دستگاه کارنده کشت مستقیم گندم در بقایا بخصوص مزارع شالی شخم نشده، متقاضیان میتوانند از این دستگاه به صورت امانی و رایگان برای کشت استفاده نمایند. متقاضیان درخواست خود را به شماره تلفن ۰۱۷۳۵۷۲۸۵۱۲ اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر اعلام نمایند.
نظر به اهمیت کشت مستقیم محصولات در بقایا از نظر حفظ رطوبت، افزایش مواد آلی خاک، کاهش هزینههای تولید و سوخت و کاهش تردد و فشردگی خاک، به کشاورزان عزیز توصیه میشود از فرصت پیش آمده برای توسعهی این نوع کشت در مزارع خود استفاده نمایند.
از این دستگاه پس از تنظیم، برای کشت گندم در بقایای ایستادهی شالی در مزرعهی کشاورز یوسف آقچهلی در محدودهی نگینشهر استفاده شده است.
همچنین نظر به اهمیت توسعه کشت حفاظتی و بدون خاکورزی و به منظور پیگیری اجرای این طرحها، بازدیدی توسط رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر و کارشناس مرکز خرمارود از دستگاههای کشت مستقیم موجود در شهرستان به عمل آمد. در این بازدید، درخصوص تنظیمات کارنده و مزایای کشت مستقیم و ترغیب کشاورزان به انجام این نوع کشت توضیحاتی ارائه داده شد.
در حال حاضر، سه دستگاه کشت مستقیم خطیکار مدل آسکه در شهرستان وجود دارد و تسهیلات برای خرید آنها از سوی مدیریت جهادکشاورزی و بانک کشاورزی پرداخت میشود.
علاوه بر آن، به منظور نظارت بر عملیات کشت، مهندس نوروزی رئیس مرکز جهادکشاورزی نگینشهر شهرستان آزادشهر از دستگاههای کارنده خطیکار در حال کشت گندم بازدید کرد.
در این بازدیدها، درخصوص کالیبراسیون دستگاه، میزان بذر مصرفی در هکتار، بازرسی لولههای سقوط گندم وکود و جلوگیری از گرفتگی آن حین کشت گندم توسط راننده، تنظیم فاصله خطوط کشت و ... توضیحاتی ارائه شد و توصیه اکید به استفاده از کودهای پایه فسفر و پتاس به همراه کشت به عمل آمد.
بازگشت |