Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ostangolestan1/public_html/azadshahr/engine/classes/templates.class.php on line 211 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ostangolestan1/public_html/azadshahr/engine/modules/sitelogin.php on line 103 
فرمانداری آزادشهر
پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان > نسخه قابل چاپ > مصاحبه‌ی رادیویی مدیر جهادکشاورزی آزادشهر
صفحه نخست > اخبار ادارات شهرستان > مصاحبه‌ی رادیویی مدیر جهادکشاورزی آزادشهر

مصاحبه‌ی رادیویی مدیر جهادکشاورزی آزادشهر


19 مهر 1397. نويسنده: جهاد

 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر، مهندس سیدعبدالله حسینی؛ مدیر شهرستان در مصاحبه با رادیو گلستان، توضیحات و نکات فنی به شرح زیر به سمع و اطلاع کشاورزان عزیز شهرستان رساندند:
با توجه به نزدیک شدن به کشت محصولات پاییزه، لازم است:
* برای آماده‌سازی زمین، حداقل خاکورزی انجام شود، از سوزاندن بقایای گیاهی خودداری شود و ۳۰ درصد بقایا در زمین باقی بماند. برای خاکورزی از گاوآهن قلمی و برای کشت از دستگاه‌های ریزدانه‌کار و کشت مستقیم استفاده شود.
* به منظور جلوگیری از کاهش عملکرد، از بذور گواهی شده استفاده شود.
* ضدعفونی بذور طبق توصیه‌ی واحد حفظ نباتات مدیریت جهادکشاورزی انجام‌ گیرد.
* تاریخ کاشت مناسب برای کلزا، از ۱۵ مهرماه و برای گندم از ۱۵ آبان‌ماه است.
* میزان بذر مناسب برای کشت کلزا در هکتار، حداکثر ۴ و برای گندم حداکثر ۱۸۰ کیلوگرم است. کشت مقادیر بالاتر، ضمن افزایش هزینه، به علت رقابت منفی و تراکم زیاد، منجر به کاهش عملکرد می‌شود.
* اراضی آلوده به گل جالیز و اسکلروتینا، از کشت کلزا خودداری کنند. همچنین اراضی آلوده به نماتد، پاخوره و زابروس از کشت گندم خودداری کرده و تناوب کشت را در دستور کار قرار دهند.
* در اراضی که امکان آبیاری وجود دارد، توصیه به کشت به‌صورت جوی و پشته‌ای‌ست؛ در صورت نیاز به آبیاری تکمیلی در آخر فصل، این روش کشت منجر به تسهیل در آبیاری می‌شود.
* شرکت در کلاس‌های آموزشی و ارتباط با کارشناسان جهادکشاورزی مورد درخواست این مدیریت می‌باشد.
* متقاضیان مشارکت در طرح کشت اراضی شیبدار به مراکز جهادکشاورزی و یا واحد باغبانی مدیریت مراجعه نمایند. در سال جاری، محدودیت کشت گونه‌ها برداشته شده و متقاضیان می‌توانند تمامی گونه‌های درختان میوه را کشت نمایند. جهت حمایت از متقاضیان در این طرح، عملیات چاله‌کنی، کاشت و ۶ مرحله آبیاری توسط جهادکشاورزی انجام می‌شود.
* زنبورداران ارجمند نهایت همکاری را با کارشناسان جهادکشاورزی در رابطه به آمارگیری زنبورستان‌ها به عمل آورند.
با امید به اینکه با رعایت توصیه‌های فنی و شرایط مناسب آب و هوایی، شاهد افزایش عملکرد و طبعا" درآمد کشاورزان عزیز باشیم.

بازگشت